Hevoshieronta

Hevoshierontaa hevosen parhaaksi

Hevosen ei tarvitse olla kipeä tarvitakseen hierontaa, ihan niinkuin ei ihmisenkään. Paras tilanne on juuri silloin, kun hevonen voi hyvin, liikkuu tasapainoisesti ja käyttää itseään oikein. Tällöinkin olisi hyvä käyttää hierontaa ja muita käsittelymenetelmiä ennalta ehkäisemään vammojen ja ongelmien syntymistä.

Hevoshierojan hommia olen tehnyt kahdeksan vuoden ajan. Asiakkainani on sekä ratsuja että ravureita. Yhdistelen tarpeen mukaan eri käsittelytekniikoita; kalevalaisen jäsenkorjauksen taitaminen, mobilisaatiohoito, on suuri apu myös hevoshieronnassa. Hevosen lihashuolto ja kuntouttaminen tehdään yhteistyössä omistajan/valmentajan, kengittäjän ja tarvittaessa eläinlääkärin kanssa.

 

Hinnasto

Kokohieronta hevoset                80€ sis alv 24%

Kokohieronta pikkuponit               50€ sis alv 24%

HUOM!

Kimppa-alennus                                                                                                                   65€ / hevonen sis. alv 24%, kun useampi hevonen                                                                                                                                                                                           samalla tallilla

 

Hinta sisältää käsittelyn, arvonlisäveron 24% sekä matkakustannukset Kainuun alueella. Kokohieronnassa käsittelyn kesto on noin 1 - 1,5h ja osahieronnassa sekä pikkuponeilla 30min - 1h.

Käsittelytekniikoina tarpeen mukaan perushierontaa, mobilisaatiohoitoa ja venyttelyä. Käsittelykertaan kuuluvat myös hevosen alkututkimus, tilannekartoitus yhdessä omistajan tai valmentajan kanssa sekä ohjeistus hevosen kotihoitoon.